1.

Pensionstal

Stal uw paard in volpension bij Barelhof en geniet van een onberispelijke service voor u en uw edel ros. Maak gebruik van onze accommodatie en leer bovendien een leuk team kennen. Weinig tijd om uw paard de zorg te geven die het verdient? Ons team staat paraat om uw paard te laten leven als God in Frankrijk. Dat doen we met de broodnodige aandacht, kraaknette stallen, een uitgekiend voedingsplan en dagelijkse weidegang.

Wenst u meer informatie over de stalling van uw paard?

Contacteer ons

2.

Lessen

Heeft u of uw kind ambitie om hogerop te geraken in de paardensport? Zit paardrijden in het bloed maar heeft u het gevoel dat u aan uw plafond zit? Onze lessen zijn ongetwijfeld wat u zoekt. Onze ervaren coach begeleidt u op training en wedstrijd naar ongekende hoogtes. Dit op vlak van techniek, mindset en allround kennis. Bovendien verbetert u daardoor niet enkel uw kunnen, maar ook dat van uw paard. Dit leidt uiteindelijk tot een mooie synergie tussen mens, dier en resultaat.

Benieuwd naar hoe wij u doen evolueren?

Neem contact op

3.

Begeleiding van uw paard

Wil u uw paard zadelmak laten maken of naar een hoger niveau brengen? Wenst u het uit te brengen op wedstrijden, maar bent u hier niet de aangewezen persoon voor? Onze ruiter en bij uitbreiding het hele team begeleiden uw paard van a tot z om eruit te halen wat erin zit. Onze ervaring en nauwe betrokkenheid zorgen ervoor dat wij steeds het beste resultaat kunnen nastreven voor u en uw paard. Dit aan de hand van een doelbewust traject en steeds op een correcte en veilige manier. Uw paard kan daarbij ook bij ons gestald worden.

Wil u uw paard naar ongekende hoogtes brengen?

Contacteer ons

4.

Wedstrijden en events

Zoekt u een geschikte plaats voor uw wedstrijd of event? Bij Barelhof heeft u ruimte bij de vleet om van uw evenement een topeditie te maken! Daarenboven zijn ook alle benodigdheden ter beschikking, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parking, weersomstandigheden, sanitair, stroomvoorziening en ga zo maar door. Bij Barelhof worden events gehouden, gaande van spring- en dressuurwedstrijden tot reining, recepties, bedrijfsfeesten, agility voor honden, bijeenkomsten e.d.

Ook een event organiseren bij Barelhof?

Neem contact op

5.

Binnen- en buitenpistes

Bij een goede training voor uw paard is een kwaliteitsvolle ondergrond en omgeving onontbeerlijk. Zo vermijdt u detraining of blessures, en is uw paard meteen gewend aan omstandigheden zoals bij wedstrijden. Daarom stellen wij op afgesproken momenten onze binnen- en buitenpiste ter beschikking. Op deze tijdstippen kan u onze pistes afhuren en genieten van comfortabele omstandigheden als u uw paarden traint. Onze binnenpiste is 22 x 60 m, onze overdekte piste is 30 x 60 m en onze buitenpiste is 40 x 80 m. Allen zijn ze voorzien van een Geopat bodem.

Een moment vastleggen in onze binnen- of buitenpiste?

RAADPLEEG ONZE AGENDA

6.

Bar

Gezelligheid maak je zelf, maar een aangename omgeving is daarbij toch ook welgekomen. De bar van Barelhof biedt u een mooi zicht op de binnenpiste. Vanop het groot overdekt terras heeft u dan weer zicht op de overdekte buitenpiste. Met een ruime drankenkaart en afwisselende eetkaart is onze bar een meer dan aangename plek om te vertoeven met vrienden en collega-paardenmensen. Ook bij evenementen staan we klaar om de dorstigen te laven en hongerigen te voeden. Mis daarnaast zeker ook onze feestjes niet! Ambiance verzekerd!

Zin in een gezellige tijd?

HIER VINDT U ONS

7.

Sponsoring

Met enkele tienduizenden bezoekers per jaar is Barelhof echt wel the place to be als het om paardensport draait. Ook daarbuiten is het een ideale plek om samen te komen, zowel privé als professioneel. Daarom bieden wij de mogelijkheid om ook uw bedrijf in de spotlight te plaatsen bij een breed publiek. Van reclamepanelen tot gesponsorde sprongen, naamvermelding bij proeven of visuals in presentaties en op onze media. Een sponsorovereenkomst met Barelhof levert u ongetwijfeld interessante return op!

Uw bedrijf met sponsoring in the picture plaatsen?

contacteer ons